Sluitende kilometerregistratie met een autotracker

Gaat u bijtelling betalen, of kunt u uw geld beter gebruiken door voor privé ritjes de fiets, motor of eigen auto te nemen? Steeds meer mensen denken na over besparen. Als u in 2024 geen bijtelling wilt betalen, moet u een nauwkeurige kilometerregistratie bijhouden. Dit kan echter meer tijd kosten dan u denkt. Of zit dat anders? We leggen het u onderstaand uit.

 

Kilometerregistratie

Om geen bijtelling in 2024 te betalen voor uw zakelijke voertuig, moet u aantonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Dit kan een flinke klus zijn als u dit handmatig doet, want de Belastingdienst vereist een gedetailleerde registratie van adressen, postcodes, kilometers en het karakter van de rit. Dit alles handmatig bijhouden is een enorm karwei.

Een kilometerregistratiesysteem kan dit allemaal voor u automatiseren. Elke start, stop en gereden kilometer wordt automatisch en veilig online opgeslagen. Met één druk op de knop heeft u een overzicht in Excel, PDF of een bestand dat geschikt is voor de Belastingdienst.

 

Autotracker

Om een digitale en automatische kilometerregistratie bij te houden, heeft u alleen een autotracker nodig. Dit technische hulpmiddel bepaalt de locatie van uw auto op basis van GPS en stuurt deze gegevens naar een beveiligde server. De autotracker registreert ritten, snelheden en meer, precies volgens de eisen van de Belastingdienst. Zo heeft u altijd inzicht in de exacte locatie, maar ook in de sluitende kilometerregistratie.

 

GPS tracker

Met een GPS tracker wordt uw kilometerregistratie eenvoudig en efficiënt. De GPS tracker zorgt ervoor dat elke rit nauwkeurig wordt bijgehouden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig invullen van gegevens. Een GPS tracker helpt u niet alleen tijd te besparen, maar zorgt er ook voor dat uw registratie altijd up-to-date en betrouwbaar is. Investeren in een GPS tracker is daarom een slimme keuze voor iedereen die nauwkeurige en sluitende kilometerregistraties wil bijhouden.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/

Over de auteur

Scroll naar boven